Denova Pro / Bielenda Professional 

Kasvohoito sarjamme on puolalainen Denova Pro ja Bielenda Professional, sarja tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ikäryhmille ja erilaisiin iho-ongelmiin.

Sarjan laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään, tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

Lauwfunder

Jalkahoidoissa käytämme Laufwunder tuotteita. Laufwunder on saksalainen laatusarja jalkojenhoitoon, sitä on myyty Suomessa jo yli 20 vuotta. Laufwunder -tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Ne sisältävät hoitavia luonnollisia kasviuutteita.

Ensiluokkaisten valmistusmenetelmien sekä korkean tuotantoteknologian ansiosta Laufwunder on hyvä valinta jalkojen hoitoon. Monipuolisessa tuotesarjassa on huomioitu kaikki jalkaongelmat.

Lahjakortit

Meiltä saat ihanat lahjakortit, kun haluat muistaa läheistäsi hemmottelu hetkellä tai ylellisellä tuotelahjalla, jos et itse pääse paikalle voimme lähettää sähköisen lahjakortin. 

Hierontoihin on omat lahjakortit, joita ei voi vaihtaa tai muuttaa muihin hoitoihin. Tämä koskee myös summalle ostettuja lahjakortteja. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, emme vastaanota vanhentuneita lahjakortteja.

Mikäli sinulla on lahjakotti hoitolaamme ja käytät sähköistä ajanvarausta, varaathan ajan lahjakortissa lukevalle henkilölle (Heli tai Nina).