Tuotteet

Mary Cohr
 Mary Cohr on ranskalainen kasvohoito sarjamme. Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja. Mary Cohrin tuotteet ovat laadukkaita, eivätkä ne sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita, parabeenejä, mineraaliöljyjä tai kemiallisia UV-filttereitä. Mary Cohrille on myönnetty ISO-22716 -sertifikaatti laadun merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta. Niistä on pyritty tekemään mahdollisimman luonnonmukasia. Sarjassa on otettu huomioon kaikki ihotyypit ja siitä löytyykin yli 50 kosmetiikkatuotetta, sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle.

Denova Pro/ Bielenda Professional 
Toinen kasvohoito sarjamme on puolalainen Denova Pro ja Bielenda Professional, sarja tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ikäryhmille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Sarjan laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään,tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

Lauwfunder
Jalkahoidoissa käytämme Laufwunder tuotteita. Laufwunder on saksalainen laatusarja jalkojenhoitoon, sitä on myyty Suomessa jo yli 20 vuotta. Laufwunder -tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Ne sisältävät hoitavia luonnollisia kasviuutteita. Ensiluokkaisten valmistusmenetelmien sekä korkean tuotantoteknologian ansiosta Laufwunder on hyvä valinta jalkojen hoitoon. Monipuolisessa tuotesarjassa on huomioitu kaikki jalkaongelmat.© 2018. Hoitola Helmiperhonen - Suurlohjankatu 20, 08100 Lohja - 044 777 0860 - hoitolahelmiperhonen@gmail.com